MMTS Denekamp

Powerflush Twente

STUURHUIS-FLUSH

Ook stuurhuis olie veroudert door gebruik en laat verontreiniging achter in het systeem, ook gaat de smering achteruit met tot gevolg stuurhuis- of stuurpompschade. Door te flushen met een reinigingsmiddel wordt het systeem weer schoon en voorzien van nieuwe olie. Door te spoelen met 3 liter olie is gegarandeerd alle oude olie vervangen voor nieuwe olie.

Een stuurhuis-flush kan eenvoudig op lokatie uitgevoerd worden en kent voor alle merken en type auto's dezelfde werkwijze.

Stuurhuisflush

Algemene Voorwaarden
Op alle diensten van Powerflush Twente zijn onze algemene voorwaarden van toepassing die op aanvraag ter inzage liggen in onze werkplaats.

Disclaimer
Powerflush Twente doet alles binnen haar vermogen om met professionele speciaal voor het spoelen ontwikkelde apparatuur de spoelingen uit te voeren. Dit doen wij met vloeistoffen van topkwaliteit, gefabriceerd door de top 5 olieproducerende bedrijven die op de wereldmarkt als fabrikant van smeermiddelen actief zijn.Aangezien wij geen achtergrond kennen van de voor Powerflush aangeboden voertuigen, kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de eventuele spoelingen in meer of mindere mate of in welke vorm dan ook. Een defect component is immers niet te herstellen met nieuwe smeermiddelen.

© BasisWeb