MMTS Denekamp

Powerflush Twente

ONDERHOUD

Ook voor regulier onderhoud kunt U bij ons terecht. Wij staan graag voor U klaar voor alle reparaties aan uw auto, zoals remmen, distributieriemen, koppelingen, storingen, trekhaken, banden etc. Wij repareren en onderhouden alle automerken.
Wij bekijken Uw auto en maken een eerst een begroting zodat U niet voor verrassingen komt te staan.
Wij zijn vakkundig en klantgericht en staan bekend om goede vertrouwde service.

Onderhoud van uw auto
Onderhoud van uw auto
Onderhoud van uw auto

Algemene Voorwaarden
Op alle diensten van Powerflush Twente zijn onze algemene voorwaarden van toepassing die op aanvraag ter inzage liggen in onze werkplaats.

Disclaimer
Powerflush Twente doet alles binnen haar vermogen om met professionele speciaal voor het spoelen ontwikkelde apparatuur de spoelingen uit te voeren. Dit doen wij met vloeistoffen van topkwaliteit, gefabriceerd door de top 5 olieproducerende bedrijven die op de wereldmarkt als fabrikant van smeermiddelen actief zijn.Aangezien wij geen achtergrond kennen van de voor Powerflush aangeboden voertuigen, kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de eventuele spoelingen in meer of mindere mate of in welke vorm dan ook. Een defect component is immers niet te herstellen met nieuwe smeermiddelen.

© BasisWeb