MMTS Denekamp

Powerflush Twente

  • mmts
  • mmts
  • mmts

OVER ONS

MMTS-DENEKAMP is een jong dynamisch bedrijf dat zich gespecialiceerd heeft in het reinigen en onderhouden van motoren en transmissies. Wij maken gebruik van de nieuwste geavanceerde reinigingstechnieken van dit moment, welke leiden tot het fenominaal lopen van een motor en schakelen van automatische transmissies. Voor informatie en vragen kunt U bellen of mailen.

PRIJZEN

Op aanvraag

TIJDSDUUR

De gemiddelde automaat flush duurt 30-45 minuten, de gemiddelde stuurbekrachtigingsflush duurt 30 minuten. Deze tijden zijn bij benadering, elke auto is anders, de werkelijke tijd kan langer zijn.

METHODE

WERKTIJDEN

Maandag - vrijdag: 8:00 - 17:30 uur
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

OLIE

Kroon Oil

Mobil Oil

Algemene Voorwaarden
Op alle diensten van Powerflush Twente zijn onze algemene voorwaarden van toepassing die op aanvraag ter inzage liggen in onze werkplaats.

Disclaimer
Powerflush Twente doet alles binnen haar vermogen om met professionele speciaal voor het spoelen ontwikkelde apparatuur de spoelingen uit te voeren. Dit doen wij met vloeistoffen van topkwaliteit, gefabriceerd door de top 5 olieproducerende bedrijven die op de wereldmarkt als fabrikant van smeermiddelen actief zijn.Aangezien wij geen achtergrond kennen van de voor Powerflush aangeboden voertuigen, kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de eventuele spoelingen in meer of mindere mate of in welke vorm dan ook. Een defect component is immers niet te herstellen met nieuwe smeermiddelen.

© BasisWeb