MMTS Denekamp

Powerflush Twente

EGR / AIR-INTAKE REINIGING DIESEL EN BENZINE MOTOREN

De huidige generatie Benzine en Dieselmotoren zijn door hun geringe toleraties en de steeds strengere emissie eisen, veel gevoeliger voor inwendige vervuiling geworden.

De Amerikaanse Firma BG heeft door 44 jaar ervaring en innovatie, het marktleiderschap in o.a. Amerika en Azië verovert. Door geavanceerde techniek en reinigingsprodukten is BG nummer 1 in dit segment.

De EGR /Air-intake techniek van BG reinigt van tank tot uitlaat dwz. Inlaatsysteem zoals, gasklephuis, EGR-klep, In-en Uitlaatkleppen, zuigerveren, kleprubbers, verbrandingskamers, uitlaat sensoren, Katalysatoren en DPF filters (tot 90%).

Brandstofsysteem zoals brandstofpomp, leidingen en injectoren (dit zorgt weer voor een beter en mooier sproeibeeld). Dit zorgt voor een betere verbranding dus zuiniger. Ook de smering van de brandstofpomp wordt geoptimaliseerd.

Motorolie systeem; lost aangekoekte olie op, reinigt oliekanalen voor betere smering en koeling (ook de turbo en turboleidingen worden gereinigd). En reinigt de olieschraapveren zodat olieverbruik teruggedrongen wordt.

De combinatie van deze reinigingen levert weer een gezonde schone motor op. Dit resulteert in hogere compressie, betere motorprestaties en bespaart het milieu door de schadelijke uitstoot te reduceren. Het verkleint de kans op motorstoringen en de motor wordt zuiniger.

EGR Reiniging

EGR Reiniging

EGR Reiniging

EGR Reiniging

EGR Reiniging

EGR Reiniging

EGR Reiniging
EGR Reiniging
EGR Reiniging
EGR Reiniging
EGR Reiniging
EGR Reiniging
Algemene Voorwaarden
Op alle diensten van Powerflush Twente zijn onze algemene voorwaarden van toepassing die op aanvraag ter inzage liggen in onze werkplaats.

Disclaimer
Powerflush Twente doet alles binnen haar vermogen om met professionele speciaal voor het spoelen ontwikkelde apparatuur de spoelingen uit te voeren. Dit doen wij met vloeistoffen van topkwaliteit, gefabriceerd door de top 5 olieproducerende bedrijven die op de wereldmarkt als fabrikant van smeermiddelen actief zijn.Aangezien wij geen achtergrond kennen van de voor Powerflush aangeboden voertuigen, kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de eventuele spoelingen in meer of mindere mate of in welke vorm dan ook. Een defect component is immers niet te herstellen met nieuwe smeermiddelen.

© BasisWeb