MMTS Denekamp

Powerflush Twente

AUTOMAATFLUSH

Automaat flushen is een geavanceerde manier om uw automaatbak te reinigen en van nieuwe olie te voorzien. Door gebruik van de automaat veroudert de olie en laat verontreiniging achter in het hele systeem, hierdoor gaat de automaat slechter schakelen en heeft een groter verlies in de koppelomvormer. De meeste automaatbakken gaan stuk door oude olie en door te flushen voorkomt U dure reparaties. De meeste klachten van slecht schakelende automaten verdwijnen als sneeuw voor de zon en dit resulteert in vele zorgeloze kilometers rijplezier van Uw auto.

Een gemiddelde automaat heeft een olie-inhoud van 7 á 8 liter en om er zeker van te zijn dat alle oude olie met verontreiniging eruit is, spoelen wij met 12 tot 15 liter nieuwe olie. Zo zit er gegarandeerd 100% nieuwe olie in de automaat.

Powerflush

Olie vergelijking
Powerflush
Olie vergelijking
Algemene Voorwaarden
Op alle diensten van Powerflush Twente zijn onze algemene voorwaarden van toepassing die op aanvraag ter inzage liggen in onze werkplaats.

Disclaimer
Powerflush Twente doet alles binnen haar vermogen om met professionele speciaal voor het spoelen ontwikkelde apparatuur de spoelingen uit te voeren. Dit doen wij met vloeistoffen van topkwaliteit, gefabriceerd door de top 5 olieproducerende bedrijven die op de wereldmarkt als fabrikant van smeermiddelen actief zijn.Aangezien wij geen achtergrond kennen van de voor Powerflush aangeboden voertuigen, kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de eventuele spoelingen in meer of mindere mate of in welke vorm dan ook. Een defect component is immers niet te herstellen met nieuwe smeermiddelen.

© BasisWeb