BasisWeb
 
Neem contact op met BasisWeb

Webwinkel voor mobiel, tablet en pc: responsive webshop

Enkele onderzoeksresultaten: "De helft van de Nederlandse huishoudens heeft een tablet op tafel liggen", "60 procent van de Nederlanders maakt gebruik van mobiel internet", "11 miljoen mensen in Nederland doen aankopen online". Cijfers die je doen beseffen dat mobiel internet een markt is die je als ondernemer niet mag onderschatten. Want wat als een bezoeker uw webwinkel niet goed kan bekijken op een tablet? Of wanneer het laden van uw webshop te lang duurt op een mobiele telefoon? Dan kiest men al heel snel voor een website waar wel gemakkelijk de gewenste aankoop kan doen.

BasisWeb bouwt zgn. responsive webwinkels, webshops die zich automatisch aanpassen naar de grootte van het scherm dat gebruikt wordt. Volop gebruiksgemak voor uw bezoekers, die probleemloos de gezochte producten kunnen zoeken en bestellen. Afrekenen kan veilig via iDeal of PayPal, maar ook andere betaaloplossingen kunnen naar wens geïntegreerd worden.

Wij maken gebruik van diverse open source-pakketten zoals Magento, Prestashop en osCommerce, die wij geheel naar uw wens kunnen vormgeven. De keuze voor welk pakket wij voor uw webwinkel zullen gebruiken is afhankelijk van hoe en waarvoor u uw webshop wilt gebruiken. De verschillende opties en pakketten lichten wij u graag toe!

Webwinkel voor mobiel, tablet en pc: responsive webshop


BasisWeb, dé specialist op het gebied van responsive webdesign, het geschikt maken van websites en webwinkels voor gebruik op verschillende media. Wij zorgen ervoor dat uw website goed te gebruiken is op zowel pc, tablet als mobiele telefoon!

BasisWeb
Berkstraat 13
7572 CA Oldenzaal
Tel. 0541-296390
Mob. 06-19755833
info@basis-web.nl
Twitter  Twitter  LinkedIn  Google+

BasisWeb internetdiensten Oldenzaal
Lokatie van BasisWeb in Oldenzaal