BasisWeb
 
Neem contact op met BasisWeb

Een responsive website op maat

BasisWeb bouwt websites die zich automatisch aanpassen aan het apparaat waarop ze bekeken worden. Dit garandeert optimaal gebruiksgemak op zowel pc, laptop, tablet als smartphone.

Waarom zou ik voor een responsive website kiezen?
De manier waarop mensen het internet gebruiken is de afgelopen jaren sterk veranderd. Gebruikte men 5 jaar geleden nog vooral de vaste pc om in te loggen op het internet, tegenwoordig gebruikt tweederde van de Nederlanders een smartphone met internettoegang en heeft de helft van de huishoudens een tablet in bezit.
Al deze apparaten hebben verschillende beeldschermen met verschillende afmetingen en resoluties, waardoor het van belang is dat de website zich aanpast aan het gebruikte scherm om te voorkomen dat mensen uw informatie niet goed kunnen lezen. Met de wijze waarop BasisWeb haar websites bouwt is dit altijd het geval.

Een responsive website op maat


BasisWeb, dé specialist op het gebied van responsive webdesign, het geschikt maken van websites en webwinkels voor gebruik op verschillende media. Wij zorgen ervoor dat uw website goed te gebruiken is op zowel pc, tablet als mobiele telefoon!

BasisWeb
Berkstraat 13
7572 CA Oldenzaal
Tel. 0541-296390
Mob. 06-19755833
info@basis-web.nl
Twitter  Twitter  LinkedIn  Google+

BasisWeb internetdiensten Oldenzaal
Lokatie van BasisWeb in Oldenzaal