BasisWeb
 
Neem contact op met BasisWeb

Maak uw huidige website ook geschikt voor mobiel internet

U heeft een mooie website voor uw bedrijf die prima functioneert op een gewone pc of laptop. Maar hoe ziet deze eruit als u deze bekijkt op een tablet? Of op uw smartphone?
Vaak worden websites 'in elkaar gedrukt', verkleind of vallen stukken tekst en afbeeldingen buiten beeld. Geen goed visitekaartje als iemand uw website 'mobiel' bezoekt en vaak voor deze bezoeker een reden om verder te gaan naar een andere website...

Bent u nog tevreden met het huidige design van uw website en vindt u het nog niet nodig om een geheel nieuwe website te laten ontwerpen? Neem dan contact op met BasisWeb: wij kunnen uw huidige website zo aanpassen dat deze ook op tablets en smartphones goed werkt.

Hoe gaan wij te werk?
Het aanpassen naar een responsive design kan op verschillende manieren. Dit verschilt per website en is afhankelijk van hoe uw huidige website is opgebouwd. Na een eerste vrijblijvende analyse geven wij u een overzicht van de mogelijkheden, een schets van het eindresultaat en een prijsopgave. Na goedkeuring van ons voorstel zullen wij zo spoedig mogelijk uw website op de achtergrond geschikt maken voor mobiele telefoons en tablets. Pas als u helemaal tevreden bent met het eindresultaat gaat uw aangepaste website online en kunt u uw mobiele gebruikers helemaal van dienst zijn.

Wilt u een voorstel ontvangen? Neem dan contact op met BasisWeb via info@basis-web.nl of bel even met 0541296390!

Maak uw huidige website ook geschikt voor mobiel internet


BasisWeb, dé specialist op het gebied van responsive webdesign, het geschikt maken van websites en webwinkels voor gebruik op verschillende media. Wij zorgen ervoor dat uw website goed te gebruiken is op zowel pc, tablet als mobiele telefoon!

BasisWeb
Berkstraat 13
7572 CA Oldenzaal
Tel. 0541-296390
Mob. 06-19755833
info@basis-web.nl
Twitter  Twitter  LinkedIn  Google+

BasisWeb internetdiensten Oldenzaal
Lokatie van BasisWeb in Oldenzaal