BasisWeb
 
Neem contact op met BasisWeb

Twitterwall
Twitterberichten over uw evenement direct op groot beeld

Een twitterwall toont alle berichten die worden getweet over een bepaald onderwerp. Voor uw evenement, congres, festival of beurs is het een zeer geschikt instrument om de interactie met uw publiek te vergroten. Het kan gebruikt worden om feedback te krijgen, mening te peilen of vragen te verzamelen voor een plenaire discussie.

Hoe gaat het in zijn werk? BasisWeb maakt de twitterwall op in uw huisstijl en stelt in op welke 'hashtags' (zoekwoorden) berichten gefilterd moeten worden. De berichten kunnen direct getoond worden of na moderatie. Afhankelijk van de ruimte(s) waarin uw evenement plaatsvindt kunnen deze berichten getoond worden op plasmaschermen of projectieschermen van verschillende grootte.

Na afloop van uw evenement nog een keer alle binnengekomen berichten bekijken? BasisWeb kan voor u een overzicht maken dmv Storify

Offerte aanvragen of wilt u meer informatie? Bel met 0541296390, mail naar info@basis-web.nl of stuur een DM naar @BasisWeb

Twitterwall
Twitterberichten over uw evenement direct op groot beeld


BasisWeb, dé specialist op het gebied van responsive webdesign, het geschikt maken van websites en webwinkels voor gebruik op verschillende media. Wij zorgen ervoor dat uw website goed te gebruiken is op zowel pc, tablet als mobiele telefoon!

BasisWeb
Berkstraat 13
7572 CA Oldenzaal
Tel. 0541-296390
Mob. 06-19755833
info@basis-web.nl
Twitter  Twitter  LinkedIn  Google+

BasisWeb internetdiensten Oldenzaal
Lokatie van BasisWeb in Oldenzaal