BasisWeb
 
Neem contact op met BasisWeb

Stemkastjes
verhuur

Stemkastjes zijn een ideaal middel om snel de mening van de zaal te peilen, quizzen te spelen of te stemmen tijdens (aandeelhouders)vergaderingen.

Met het systeem kan zowel anoniem als geïdentificeerd gestemd worden. In een grote groep zijn mensen namelijk minder geneigd zich uit te spreken of geven liever een sociaal wenselijk antwoord in plaats van hun eigen mening. Door gebruik te maken van onze draadloze IVS-stemkastjes wordt dit ondervangen en wordt een beter beeld verkregen van wat er in een groep leeft.

Een ander voordeel van het stemsysteem is dat het resultaat van de stemming direct zichtbaar is op het scherm. Er hoeft dus niet meer gewerkt te worden tijdrovende methodes als stemkaarten of stemmen door handen op te steken.

Het stemsysteem is ook erg geschikt voor het spelen van quizzen: door de stemkastjes te combineren met chipkaarten op naam kan er een interactieve quiz gespeeld worden. Alle gegeven antwoorden kunnen direct worden getoond, net als het juiste antwoord, tussenstanden en de eindstand. Ook leuk om te spelen in groepsverband!

Meer informatie over het huren van stemkastjes vindt u op onze website www.stemkastjesverhuur.nl.

Stemkastjes
verhuur


BasisWeb, dé specialist op het gebied van responsive webdesign, het geschikt maken van websites en webwinkels voor gebruik op verschillende media. Wij zorgen ervoor dat uw website goed te gebruiken is op zowel pc, tablet als mobiele telefoon!

BasisWeb
Berkstraat 13
7572 CA Oldenzaal
Tel. 0541-296390
Mob. 06-19755833
info@basis-web.nl
Twitter  Twitter  LinkedIn  Google+

BasisWeb internetdiensten Oldenzaal
Lokatie van BasisWeb in Oldenzaal