BasisWeb
 
Neem contact op met BasisWeb

SMS Wall

Een SMS-wall kunt u tijdens uw evenement op verschillende manieren toepassen om de interactie tussen de sprekers en de zaal te vergroten.

Hoe werkt de SMS Wall?

Tijdens de presentaties wordt een 06-nummer in beeld getoond waar de mensen in de zaal hun bericht, vraag of opmerking naar kunnen sturen. Deze berichten kunnen vervolgens direct of op een later moment worden getoond op een scherm in de zaal.
De berichten kunnen evt. eerst gemodereerd worden, zodat onzinberichten of kwetsende opmerkingen eruit gefilterd kunnen worden.

Mogelijke toepassingen

Tijdens een lezing of presentatie sturen de toehoorders hun vragen via sms naar de moderator. Na afloop worden deze door de spreker beantwoord. Zo kan er (anoniem) meteen gereageerd worden op het verhaal zonder dat men een evt. vraag hoeft te 'bewaren' tot het einde van de presentatie.

Als er tijdens een symposium een paneldiscussie wordt georganiseerd kunnen er vanuit de zaal vragen worden gestuurd naar het panel.

Een SMS-wall kan natuurlijk ook worden ingezet bij evenementen voor de interactie tussen het publiek onderling waarbij alle berichten op een groot scherm worden getoond en men op elkaar kan reageren.

Wat kunnen wij aanbieden?

Welke apparatuur precies nodig is is natuurlijk afhankelijk van de soort bijeenkomst. Wij kunnen het SMS-systeem stand alone leveren, inclusief installatie en operator, maar kunnen ook de overige techniek leveren zoals (tv)schermen, beamers en switches voor het snel schakelen tussen presentaties en sms-berichten. Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat voor uw evenement!

SMS Wall


BasisWeb, dé specialist op het gebied van responsive webdesign, het geschikt maken van websites en webwinkels voor gebruik op verschillende media. Wij zorgen ervoor dat uw website goed te gebruiken is op zowel pc, tablet als mobiele telefoon!

BasisWeb
Berkstraat 13
7572 CA Oldenzaal
Tel. 0541-296390
Mob. 06-19755833
info@basis-web.nl
Twitter  Twitter  LinkedIn  Google+

BasisWeb internetdiensten Oldenzaal
Lokatie van BasisWeb in Oldenzaal