BasisWeb
 
Neem contact op met BasisWeb

Onderhoud op maat van uw website

Laat u in uw etalage een poster met de herfstopruiming van afgelopen jaar hangen? Laat u oude producten in de schappen staan terwijl ze niet meer verkoopbaar zijn? Het antwoord is vast en zeker "Nee!". Hetzelfde geldt voor uw website: bezoekers willen niet geconfronteerd worden met oude aanbiedingen of met producten die bij navraag niet meer leverbaar zijn. Het up-to-date houden van een website wil er door tijdgebrek echter nog wel eens bij inschieten.

Het belang van een actuele website

Een actuele website is een goed visitekaartje voor uw bedrijf. Een internetsite waarop geen verouderde informatie staat maakt vanzelfsprekend een goede indruk. En een eerste indruk...

Heeft u geen tijd om uw website zelf bij te houden? Besteed dan het onderhoud uit: BasisWeb verzorgt het onderhoud van uw website op wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse basis. Van het bijhouden van activiteiten, het plaatsen van nieuws of het onderhouden van een webwinkel.

Het onderhoud gebeurt op basis van een onderhoudscontract met daarin duidelijke afspraken over welk onderhoud er allemaal gepleegd moet worden en welke tijd hiervoor gerekend wordt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Een ander voordeel van een website die regelmatig wordt bijgewerkt: zoekmachines 'houden' van pagina's die regelmatig worden bijgewerkt. Het regelmatig bijwerken van uw website is dus van invloed op uw positie in zoekmachines als Google.

Interesse in onze onderhoudscontracten? Bel met 0541-296390 of mail naar info@basis-web.nl!

Onderhoud op maat van uw website


BasisWeb, dé specialist op het gebied van responsive webdesign, het geschikt maken van websites en webwinkels voor gebruik op verschillende media. Wij zorgen ervoor dat uw website goed te gebruiken is op zowel pc, tablet als mobiele telefoon!

BasisWeb
Berkstraat 13
7572 CA Oldenzaal
Tel. 0541-296390
Mob. 06-19755833
info@basis-web.nl
Twitter  Twitter  LinkedIn  Google+

BasisWeb internetdiensten Oldenzaal
Lokatie van BasisWeb in Oldenzaal