BasisWeb
 
Neem contact op met BasisWeb

Webshops
Uw eigen winkel op internet

De afgelopen jaren kende een sterke groei van het aantal aankopen op internet. De verwachting is dat deze groei door zal zetten en dat steeds meer mensen hun aankopen online zullen gaan doen.

In 2013 deden 11 miljoen Nederlanders een of meerdere aankopen online, waarvan 2,5 miljoen mensen dit deden met behulp van een tablet of mobiele telefoon. In deze markt is een webwinkel die goed te gebruiken is op zowel pc's, laptops, ipads en smartphones een voorwaarde om bezoekers van uw webshop een bestelling te laten doen.

BasisWeb heeft jarenlange ervaring met het bouwen en optimaal inrichten van webwinkels en bouwt al haar shops 'responsive', zodat het ook op een mobiele telefoon eenvoudig is om een bestelling te plaatsen.

Wilt u weten hoe wij uw product optimaal op internet kunnen aanbieden? Neem dan contact op: info@basis-web.nl of 0541-296390

Webshops
Uw eigen winkel op internet


BasisWeb, dé specialist op het gebied van responsive webdesign, het geschikt maken van websites en webwinkels voor gebruik op verschillende media. Wij zorgen ervoor dat uw website goed te gebruiken is op zowel pc, tablet als mobiele telefoon!

BasisWeb
Berkstraat 13
7572 CA Oldenzaal
Tel. 0541-296390
Mob. 06-19755833
info@basis-web.nl
Twitter  Twitter  LinkedIn  Google+

BasisWeb internetdiensten Oldenzaal
Lokatie van BasisWeb in Oldenzaal