BasisWeb
 
Neem contact op met BasisWeb

Social media

Gebruik van social media: informeer uw klanten via Twitter, Facebook en lees ook wat zij van u vinden!

Een nog steeds toenemend aantal internetgebruikers brengt veel tijd door op sociale netwerksites als Facebook. Voor bedrijven dus een uitgelezen mogelijkheid om producten en diensten onder de aandacht van (mogelijke) klanten te brengen. Maar ook een mogelijkheid om snel feedback te krijgen op een nieuw product of idee. Hetzelfde geldt voor een medium als Twitter: het geeft u de mogelijkheid direct te reageren op (positieve of negatieve) reacties van klanten.

Het onderhouden van de contacten op deze sociale sites kost echter tijd: het aanmaken van een account en er vervolgens weinig tot niets mee doen kan zelfs averechts werken. Als iemand een vraag stelt en vervolgens geen reactie krijgt leidt tot ongenoegen die even snel verspreid wordt over de sociale netwerken als positief nieuws.

BasisWeb kan u adviseren bij het opzetten van strategie voor het gebruik van social media. Daarnaast kunnen wij ook (een deel van) het 'onderhoud' van uw sociale netwerk voor u uit handen nemen. Wilt u meer informatie over hoe wij uw bedrijf op het vlak van sociale media van dienst kunnen zijn? Neem dan contact op via info@basis-web.nl of bel ons op 0541-296390.

Social media


BasisWeb, dé specialist op het gebied van responsive webdesign, het geschikt maken van websites en webwinkels voor gebruik op verschillende media. Wij zorgen ervoor dat uw website goed te gebruiken is op zowel pc, tablet als mobiele telefoon!

BasisWeb
Berkstraat 13
7572 CA Oldenzaal
Tel. 0541-296390
Mob. 06-19755833
info@basis-web.nl
Twitter  Twitter  LinkedIn  Google+

BasisWeb internetdiensten Oldenzaal
Lokatie van BasisWeb in Oldenzaal